Lakásvásárási ellenőrző lista -SzIM Mappa

Lakást vásárolna vagy eladna?
A legjobb döntés meghozása érdekében egy ellenőrző listát szeretnék Önnek átnyújtani. A lista elemeiből a mappát Ön tudja elkészíteni, vagy fordulhat munkatársaimhoz és cégünkhöz segítségért.
A mappáról (mely lehet fizikai, vagy egy google drive mappa is 🙂 ) kérésére cégünk tanusítványt állít ki, amelyet megjelentethet lakáshirdetésében.

Biztos lehet benne, hogy a vevők számára figyelemfelkeltő lesz az új információ, hiszen még kevés lakást/társasházat térképeztünk így fel, azonban a tudatos vásárlók száma napról napra nő.

Miért fontos, hogy naprakész mappája legyen?
A vásárlók többsége nem tudja kiben bízhat. Az eladó, az eladó ingatlanosa nem az Ön bizalmasa, az ügyvédeknek pedig az adás-vétel lebonyolítása a feladata, nem az ingatlan tulajdonságairól való körültekintő tájékozódás a vevő helyett. Ha az ellenőrző listánkat áttekinti és ezen információk birtokában vásárol társasházi lakást, hosszútávú jó döntést hozhat.

Mi történhet, ha nem foglalkozik valaki a listán szereplő dokumentumok tartalmával?
Amennyiben nem a társasház részének tekinti a megvásárolni kívánt lakást, a ház műszaki avulása miatt akár váratlan, magasabb kiadások is hárulhatnak hamarosan Önre.

Egy műszaki szempontból felmért társasházban fel lehet készülni a pénzügyi fedezet megteremtésére és nem az éppen akkor ott lakókat fogja terhelni egy „váratlan” tetőcsere vagy gázhálózat felújításának jelentős költsége.

Munkám során képviselem azt a nézőpontot, hogy a műszaki avulás idejével arányosan, az aktuálisan ott élőknek kell(ene) tartalékot képezniük. Ez a közösségi felelősségvállalás új gondolat, hiszen mindenki alacsony közös költséggel akarja megúszni azt a lakást ahol csak esetleg 5-10 évig tervez maradni.
Azonban előbb vagy utóbb a műszaki gondok bekövetkeznek minden ház életében!

Kéreje a “Lakásvásárási ellenőrző lista -SzIM Mappa” dokumentumunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Mennyit érnek ezek az információk lakáseladáskor?
Ingatlanos kollágáink tapasztalatai szerint eladáskor az ellenőrző lista dokumentumaiból összeállított SzIM Mappa akár milliókkal növelheti az eladási árat és jelentősen meggyorsíthatja az eladás folyamatát.

Mi a SzIM mappa?
A rövidítés a Szilber Ingatlan Menedzsment márkanévből származik.
Az ellenőrző lista dokumentumait ha Ön saját eladásra szánt lakásáról összegyűjti, kérheti cégünktől lakása részére az egyedi Tanusítványunkat.
A “Lakásvárálási ellenőrző lista -SzIM Mappa” szellemi műnyilvántartásba vett dokumentum.
Másolása, további publikálása kifejezetten a márkanév és védjegy tulajdonos írásos engedélyének birtokában lehetséges.

Ha ismerőse számára is érdekes lehet a tartalom, kérjük NE küldje tovább a dokumentumot,
hanem hívja fel oldalunkra ismerőse figyelmét,
küldje el neki az oldal linkjét, hogy minden közreadott információnkhoz hozzájuthasson!

Sikeres lakáseladás és lakásvásárlást kívánok Önnek!

Üdvözlettel,
Szilber Szilvia

Lakásvásárlási ellenőrző lista - SzIM Mappa

A listán 22 olyan dokumentum szerepel, amelyek a körültekintő lakásvásárlási döntéshez érdemes beszereznie. Amennyiben eladásra szánt lakásáról szeretne ilyen mappát és tanusítványt, munkatársaimmal örömmel állunk rendelkezésére. Az űrlapon jelezheti, ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot. Bízom benne, hogy hozzájárulhatok sikeres lakásvásárlásához/lakása eladásához!
    (Adatainak kezeléséhez való hozzájárulása elengedhetetlen feltétele az ellenőrző lista megküldésének.)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.