Rólam

Szilber Szilvia vagyok, társasházkezelő, tanácsadó

Társasházkezeléssel foglalkozom és munkámhoz kapcsolódóan a legfontosabb küldetésem a pénzügyi tudatosságra nevelés a lakásszerzés, otthonteremtés, társasházi lakás értéknövelés témában.

Az emberi méltóság legfontosabb alapjának a lakhatás biztonságát tartom, ami szükséges ahhoz, hogy kibontakozhasson az egészségét megőrizni képes egyén, aki a család pillére és a társadalom hasznos tagjává válhat.
Nyugodt otthon nélkül nincs egészség, családi boldogság és teremtő (munka)erő.

A lak(hat)ás megteremtéséhez kapcsolódó pénzügyi tudatosságot szeretném növelni és szakmai ismereteim széles körben való megosztásával segíteni az embereknek.

Kövesse cégünket a Facebookon: https://www.facebook.com/tarsashazszakerto/

Lakás vásárlóknak és lakás eladóknak hasznos információk:

https://youtu.be/qWZ0gup_YsA?t=21

 

Társasházi tűzeset kapcsán hívtak meg a TV2-be:
https://tv2.hu/…/279599_megegett-a-lakastuzben-majd-fustmer…

Közzététel: 2018. dec. 28.

Műsorvezető: Borsi László, Vincze Júlia Vendégek: Szilber Szilvia, társasházkezelő, Reflexio Hungary Kft. Balla Ákos, tulajdonos, Balla Ingatlanirodák

https://tv2.hu/musoraink/mokka/278066_megszolalt-a-ferfi-aki-a-pinceig-zuhant-a-lepcsohazban.html?fbclid=IwAR07xwipBh3T0WUkoKWms5RFYIdhJcz37INiCVuCjqgFnVvQ0Vu6iYRh-fY

 

19:40-től társasházi témával kapcsolatosan kérdésekre válaszolok:

 

#reflexiohungary
#tarsashazkezeles
#megbizhatouzemeltetes
#lakasvasarlasokosan
#szilberingatlanmanagement

Visszajelzések alapján:

 A lakástulajdonosok szeretnek velem dolgozni, mert fontosnak tartom, hogy folyamatosan tájékoztassam őket a ház ügyeiről és mindig törekszem a személyes kapcsolatok kialakítására. Ügyfeleim egyfajta bizalmas partnerként tekintenek rám és tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzám megoldásra váró feladatokkal, melyeket a lakóközösség érdekeit szem előtt tartva igyekszem megoldani.
Célom, hogy pénzügyi és projektmenedzsment ismereteimmel, valamint gondos tervezéssel biztosítsuk a társasház átlátható működését és nyugodt jövőjét.

Számomra nem az a fontos, hogy minél több társasház közös képviselője, társasházkezelője legyek, hanem, hogy megmutassam a lakástulajdonosoknak, mennyire fontos, hogy tudatos döntéseket hozzanak a saját lakásukat és a társasházat érintő kérdésekben is.

Az egyedi megoldásokban és a személyes kapcsolatokban hiszek, ezért nem talál listaárakat az oldalon. Örömmel segítek az Ön lakóközösségének is!

Kérje az ingyenes Közös Képviselő Ellenőrző Listát, hogy tudja, mire kell figyelnie és mi az, amit jogosan várhat el a társasháza közös képviselőjétől. 

Ha konkrét, a társasházát életét érintő kérdése van, itt felteheti!

  • Kérem, hogy olyan címet adjon meg, amit gyakran olvas, hogy válaszolhassak...
  • Írja meg itt és megkapom e-mailben!